MAJ måned, samt elinstallation

Kære Havemedlemmer
Så er april måned omme, den bød på vinterligt vejr, så dem der har boet her må ha frosset.
Men vejret har ændret sig her i starten af maj til at være næsten sommerligt. Det skal jeg ikke klage over.
Her i Kristi Himmelfarts dagene summer der også af liv på havegangene, dejligt.
Som i nok har set på hjemmesiden og set på gangene så har der ikke været tømt skrald i tirsdags.
Bestyrelsen har intet fået af vide om at Kommunen har ændret det til at tømning fremover vil ske om fredagen.
Ud over at det er for dårligt at vi intet har fået af vide, så vil det ligeledes betyde at de familier som tager hjem efter at week enden er omme, og sætter deres skraldespand ud om søndagen, jo har en fyldt skraldespand en hel uge inden den bliver fjernet.
Ingen kritik af at de sætter deres skraldespande ud, der er bare en dårlig løsning for foreningen, som jo betaler Kommunen 220.000,- kr om året for tømning af skraldespande.
Nu sker der ligeledes noget fra DONG`s side, der er opslag i udhængsskabet, se venligst denne.
Radius (før kendt som DONG) går nu i gang med at nedgrave ny forsyning i haveforeningen.
Opstart vil ske i starten af uge 19.
Der vil blive gravet og skudt kabler ned på vejene, og placeret sikringsskabe med sikringer for hver enkelt have.
Herfra vil der blive skudt kabler ind til det punkt hvor der i dag er placeret fordelerboxe. Tjek venligst om der er til at arbejde for Radius i det område-
Som udgangspunkt bliver det nye kabel samlet med det eksisterende. Overgangen bliver blot på ca. 2 timers manglende strøm.
I kan også vælge at føre det nye kabel helt frem til Jeres måler. Dette indebære at i skal måle afstanden til måleren fra hjørnet af haven (ved fordelerboksen). Husk at måle helt op til måleren + en sjat til at arbejde med. Dette skal blot aftales med kabelfolkene på stedet. Så efterlader de kablet i længden i stedet for at samle det med det gamle.
I skal så selv grave kablet ned til målerplacering. Gravedybden er 55 cm, med grus i bunden, kablet ned, grus over, dækbånd 10 cm over. Dækbånd vil kunne købes på kontoret.
Hvis kablet er placeret helt fremme ved måleren, så er det en smal sag for jeres egen autoriserede installatør at føre det op i målerrammen og tilslutte.
Fordelen ved dette er at man slipper for at muffe i jorden, og alle 3 faser kommer frem til installationen. Der er i de fleste haver mulighed for 2 faser, som det er nu, (hvilket er rigeligt for de fleste). De nyere huse har formentlig fået ført 3 faser frem.
Vi håber at de gener, som nedgravningen giver, bliver modsvaret af den absolutte forbedring af elforsyningen, som bliver resultatet.
Hvis i ikke kender en autoriseret el installatør så kan Jess Ringvig i have 85 kontaktes, Jess har været “huselektriker” i foreningen i mange år og kender derfor kabelnettet som sin egen bukselomme.
Bestyrelsen er til at træffe på kontoret om mandagen der vil i kunne få svar på de spørgsmål i måtte have.
Haster det så kontakt Denni, Niels, Jan eller Jess som alle har deltaget i samtalerne med Radius og de vil være i stand til at besvare jeres spørgsmål.
Kontoret holder lukket 2`pinsedag
Fortsat god maj måned
Hilsen
Denni

Skriv en kommentar