Invitation til foredrag

Kære havevenner

Så er sæsonen igang, og flere omlægger deres have, nogen til vild med vilje have andre til den mere traditionelle have. For at vi alle kan blive klogere på hvad vld med vilje haver går ud på, holdes der foredrag i Stakladen

ONSDAG den 11. maj kl 18.30 v/ konsulent i kolonihaveforbundet John Norrie

Aftenen byde på billeder, foredrag og snak om, hvordan vi kan gøre vores haver mere vilde, så vi kan tiltrække flere insekter, fugle, sommerfugle mm. Med andre ord hvordan vi får mere liv i haven på en god og let måde. Til glæde for os selv og vores omgivelser, ikke mindst den trængte natur.
Det indebærer at vi skal til at opleve og se hvad der sker derude. Hvad syntes vi der mangler, hvordan kan vi få flere oplevelser, hvordan gør vi og meget mere.
Mange spørgsmål og sikkert mange flere når i stiller dem.
John Norrie vil forklare hvad biodiversitet dækker over. Hvor og hvordan får vi mere af det, uden at det går ud over det at have en have. Nok skal de forvildes og blive til vilde haver, men hvordan? Vi skal jo være der alesammen og stadig have det godt i foreningen. Små skridt er bedre end store. Det er noget vi skal lære at være dus med, og selv kunne følge med i.
Der vil være billeder med emnet fra mange vinkler, og mange ideer til hvad hver enkelt kan gøre. Der vil også henvises til bøger og hjemmesider, hvor I kan hente mere inspiration. Ren haveglæde på den vilde måde.
Vi håber på at rigtig mange vil deltage i dette arrangement, som er gratis og uden tilmelding, i kommer bare, så vi i fællesskab kan blive enige om hvad definitionen på Vild med vilje haver er.

Med venlig hilsen og et på gensyn
Denni