APRIL NYT

Kære Havemedlemmer

Det vi har ventet på så længe, er nu ved at ske.
Haveforeningen åbner for dørene fredag den 1. april, og husk at der åbnes for vandet dagen efter.
Påsken er overstået, der var mange i haven i disse dage, vejret har også været ok, tidspunktet taget i betragtning. Vi slipper nok ikke helt for nattefrost, men det er der jo ikke noget nyt i.
Jeg glæder mig til at se nye og gamle havemedlemmer stå med rumpetten i vejret og gøre haven klar til en forhåbentlig god og varm sommer, og husk lige at det er i juni at havepræmiehaverne udvælges, så det er nu forarbejdet skal laves.
Skraldebilen kommer tirsdag den 5. april for første gang i år.
Kontoret åbner mandag den 18. april kl. 17.00, så kom bare nærmere hvis i går med planer om at bygge til eller andet i måtte være i tvivl om, vi sidder klar.
Der er containere til storskrald lørdag den 23. april og så er der fællesarbejde om søndagen altså den 24. april. Der vil være en bid brød og noget at drikke efter pligtarbejdet, og der vil være masser af tid til at fortælle hinanden hvad der er sket i løbet af vinteren. Der vil blive givet besked til jer der indkaldes fra arbejdsformanden og sekretæren.
Vi har endnu ikke hørt noget fra DONG om hvornår de går igang, men så snart vi ved noget skal i nok blive informeret.
Til gengæld går anlægsgartneren igang med at fælde træer og buske og køre jord væk for at etablere de parkeringspladser som der blev besluttet på generalforsamlingen. Det arbejde forventes at være færdigt medio April.

med ønskes om en dejlig sæson i Stjernelund, ønsker bestyrelsen alle vel mødt.

Hilsen
Denni

Skriv en kommentar